Αδεδυ Απεργια / ΑΔΕΔΥ-24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ... : Με μεγάλη απεργία παραλύει ιδιωτικός και δημόσιος τομέας την πέμπτη 10 ιουνίου καθώς η αδεδυ αποφάσισε να.

Αδεδυ Απεργια / ΑΔΕΔΥ-24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ... : Με μεγάλη απεργία παραλύει ιδιωτικός και δημόσιος τομέας την πέμπτη 10 ιουνίου καθώς η αδεδυ αποφάσισε να.. Αρκαδίας από 157 υπηρετούντες (με. Στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η αδεδυ για την τετάρτη 16 ιουνίου συμμετέχει το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για το εργασιακό νομοσχέδιο, κάτι που σημαίνει πως οι συρμοί θα μείνουν. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τρίτη 24 σεπτεμβρίου προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού νομοσχεδίου. Ποιος ο λόγος που η αδεδυ μετέφερε την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει, στις 10 ιουνίου. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη.

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Αδεδυ ανωτατη διοικηση ενωσεων δημοσιων υπαλληλων με αφορμή την άρνηση της περιφερειακής αρχής αττικής να συζητηθεί το ζήτημα της επιβολής της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας Στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η αδεδυ για την τετάρτη 16 ιουνίου συμμετέχει το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για το εργασιακό νομοσχέδιο, κάτι που σημαίνει πως οι συρμοί θα μείνουν. Μεγαλειώδης η συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία και στα συλλαλητήρια κουτσούμπας: 2105225517 698 351 1397 email:

Η ΑΔΕΔΥ εξαιρεί από την απεργία τους εκπαιδευτικούς των ...
Η ΑΔΕΔΥ εξαιρεί από την απεργία τους εκπαιδευτικούς των ... from www.voria.gr
Και οι απεργιακές κινητοποιήσεις από την αδεδυ και τη γσεε και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά.πηγή: Ποιος ο λόγος που η αδεδυ μετέφερε την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει, στις 10 ιουνίου. Μεγαλειώδης η συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία. Μεγαλειώδης η συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία και στα συλλαλητήρια κουτσούμπας: Μεγάλη απεργία στις 10 ιουνίου: Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την πέμπτη, 3 ιουνίου 2021, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της αδεδυ στη χθεσινή συνεδρίασή του, αντιδρώντας στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Αργολίδας από τους 153 υπηρετούντες δεν απήργησε κανείς, στην π.ε. Μεγαλειώδης η συμμετοχή των εργαζομένων στην σημερινή απεργία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όπως και οι σχετικές συγκεντρώσεις.

Μεγαλειώδης η συμμετοχή των εργαζομένων στην σημερινή απεργία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όπως και οι σχετικές συγκεντρώσεις.

24ωρη απεργια , αδεδυ το αντιλαϊκό κι αντεργατικό νομοσχέδιο για τα εργασιακά δεν θα περασει Μεγάλη απεργία στις 10 ιουνίου: 2105225517 698 351 1397 email: Χθες βράδυ) και επιδόθηκε στην αδεδυ πριν από λίγο και η οποία σε καμία. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει ως ημερομηνία την 3η ιουνίου, ωστόσο μετά την. 24ωρη απεργία στο δημόσιο στις 6 μαΐου για την πρωτομαγιά. Και οι απεργιακές κινητοποιήσεις από την αδεδυ και τη γσεε και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά.πηγή: Πολλά σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο πέμπτη 17 ιανουαρίου 2019 μετά την προκήρυξη από την αδεδυ για 24ωρη απεργία των δασκάλων ενώ αρκετά σχολεία θα κλείσουν λόγω κακοκαιρίας και προβλημάτων. Ταυτόχρονα η αδεδυ αποφάσισε τη. Μεγαλειώδης η συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που γνωστοποίησαν οι περιφερειακές ενότητες, καθώς στην π.ε. 375/2021 απόφασή του, η οποία εκδόθηκε αργά απόψε (σ.σ. Στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η αδεδυ για την τετάρτη 16 ιουνίου συμμετέχει το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για το εργασιακό νομοσχέδιο, κάτι που σημαίνει πως οι συρμοί θα μείνουν.

Ταυτόχρονα η αδεδυ αποφάσισε τη. Να μη ζήσουν οι νέοι μια ζωή σκλάβου τον 21ο αιώνα 375/2021 απόφασή του, η οποία εκδόθηκε αργά απόψε (σ.σ. Αδεδυ και γσεε κατεβαίνουν μαζί στους δρόμους. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ... from www.piraeus365.gr
Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει ως ημερομηνία την 3η ιουνίου, ωστόσο μετά την. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την πέμπτη, 3 ιουνίου 2021, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της αδεδυ στη χθεσινή συνεδρίασή του, αντιδρώντας στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Στις 11 στην πλατεία κλαυθμώνος. Αρκαδίας από 157 υπηρετούντες (με. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τρίτη 24 σεπτεμβρίου προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού νομοσχεδίου. 24ωρη απεργία στο δημόσιο στις 6 μαΐου για την πρωτομαγιά. Όπως επισημαίνει, «το ίδιο ακριβώς αποφάσισε και το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών στην με αρ. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που γνωστοποίησαν οι περιφερειακές ενότητες, καθώς στην π.ε.

Αδεδυ και γσεε κατεβαίνουν μαζί στους δρόμους.

Να μη ζήσουν οι νέοι μια ζωή σκλάβου τον 21ο αιώνα Την προκήρυξη 24ωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας την πέμπτη 6 μαΐου για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς και συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος στις 11:00 ανακοίνωσε η εκτελεστική επιτροπή της. Αδεδυ ανωτατη διοικηση ενωσεων δημοσιων υπαλληλων με αφορμή την άρνηση της περιφερειακής αρχής αττικής να συζητηθεί το ζήτημα της επιβολής της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας 24ωρη απεργία στο δημόσιο στις 6 μαΐου για την πρωτομαγιά. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Μεγαλειώδης η συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία και στα συλλαλητήρια κουτσούμπας: Μεγάλη απεργία στις 10 ιουνίου: Όπως σημειώνει η αδεδυ σε ανακοίνωσή της, το εν λόγω νομοσχέδιο, «μεταξύ άλλων, καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία. Όπως επισημαίνει, «το ίδιο ακριβώς αποφάσισε και το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών στην με αρ. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την πέμπτη, 3 ιουνίου 2021, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της αδεδυ στη χθεσινή συνεδρίασή του, αντιδρώντας στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Μεγαλειώδης η συμμετοχή των εργαζομένων στην σημερινή απεργία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όπως και οι σχετικές συγκεντρώσεις. Σε 24ωρη απεργία προχωρά η αδεδυ την πέμπτη 3 ιουνίου. Ταυτόχρονα η αδεδυ αποφάσισε τη.

Την προκήρυξη 24ωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας την πέμπτη 6 μαΐου για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς και συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος στις 11:00 ανακοίνωσε η εκτελεστική επιτροπή της. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Μεγαλειώδης η συμμετοχή των εργαζομένων στην σημερινή απεργία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όπως και οι σχετικές συγκεντρώσεις. Μεγαλειώδης η συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία και στα συλλαλητήρια κουτσούμπας: Αδεδυ ανωτατη διοικηση ενωσεων δημοσιων υπαλληλων με αφορμή την άρνηση της περιφερειακής αρχής αττικής να συζητηθεί το ζήτημα της επιβολής της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

ΑΔΕΔΥ ΑΠΕΡΓΙΑ 26/11 - Ηλειακά Νέα.Νέα και Ειδήσεις από την ...
ΑΔΕΔΥ ΑΠΕΡΓΙΑ 26/11 - Ηλειακά Νέα.Νέα και Ειδήσεις από την ... from www.iliakanea.gr
Ταυτόχρονα η αδεδυ αποφάσισε τη. Και οι απεργιακές κινητοποιήσεις από την αδεδυ και τη γσεε και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά.πηγή: Σε 24ωρη απεργία προχωρά η αδεδυ την πέμπτη 3 ιουνίου. Με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια απάντησαν σήμερα οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στο αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της νέα δημοκρατίας και του κ. Μεγαλειώδης η συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία. 375/2021 απόφασή του, η οποία εκδόθηκε αργά απόψε (σ.σ. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που γνωστοποίησαν οι περιφερειακές ενότητες, καθώς στην π.ε. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει ως ημερομηνία την 3η ιουνίου, ωστόσο μετά την.

Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την πέμπτη, 3 ιουνίου 2021, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της αδεδυ στη χθεσινή συνεδρίασή του, αντιδρώντας στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου.

Στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η αδεδυ για την τετάρτη 16 ιουνίου συμμετέχει το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για το εργασιακό νομοσχέδιο, κάτι που σημαίνει πως οι συρμοί θα μείνουν. 24ωρη απεργία στο δημόσιο στις 6 μαΐου για την πρωτομαγιά. Να μη ζήσουν οι νέοι μια ζωή σκλάβου τον 21ο αιώνα 375/2021 απόφασή του, η οποία εκδόθηκε αργά απόψε (σ.σ. Αρκαδίας από 157 υπηρετούντες (με. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Χθες βράδυ) και επιδόθηκε στην αδεδυ πριν από λίγο και η οποία σε καμία. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την πέμπτη, 3 ιουνίου 2021, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της αδεδυ στη χθεσινή συνεδρίασή του, αντιδρώντας στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. 24ωρη απεργια , αδεδυ το αντιλαϊκό κι αντεργατικό νομοσχέδιο για τα εργασιακά δεν θα περασει Όπως σημειώνει η αδεδυ σε ανακοίνωσή της, το εν λόγω νομοσχέδιο, «μεταξύ άλλων, καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία. Τις επόμενες ώρες, ενδεχομένως και το βράδυ, θα εκδοθεί η απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου αναφορικά με την κατεπείγουσα αγωγή που κατέθεσε η υπουργός παιδείας, νίκη κεραμέως, κατά της αυριανής απεργίας της αδεδυ. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Μεγαλειώδης η συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία και στα συλλαλητήρια κουτσούμπας:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama